Επισκευάζουμε όλα τα μοντέλα υπολογιστών / λαπτοπ, Υπηρεσίες & Υποστήριξη στη Λεμεσό. Computer Repairs, Service & Support in limassol.
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 


 
 

 

Στατικές ιστοσελίδες ονομάζουμε τα ηλεκτρονικά αρχεία – έγγραφα τύπου (html, xhtml), στα οποία είναι αποθηκευμένο το περιεχόμενο μιας σελίδας όπως κείμενο, φωτογραφίες, κινούμενες εικόνες, αρχεία βίντεο, σύνδεσμοι (links), objects κτλ.

Χρησιμοποιούνται συνήθως για παρουσιάσεις επιχειρήσεων που δεν έχουν ανάγκες συχνής ενημέρωσης και αλλαγής περιεχομένου. Το μειονέκτημα τους είναι πως για να τις τροποποιήσεις πρέπει να γνωρίζεις την html γλώσσα. Διαφορετικά κάποια εταιρεία θα αναλάβει αυτό το έργο με κάποιο κόστος επιβάρυνσης.

Γι' αυτό και δεν χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις όπως ηλεκτρονικές εφημερίδες, ηλεκτρονικά καταστηματα αγορών (e-shop), που τα δεδομένα αλλάζουν με μεγάλη συχνότητα.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων - Δυναμικές ιστοσελίδες

Οι δυναμικές ιστοσελίδες δεν είναι απλά ηλεκτρονικά έγγραφα. Είναι προγράμματα που συνεργάζονται με μία ή περισσότερες βάσης δεδομένων για να αντλήσουν και να εμφανίσουν στο (front-end) ή (user interface) τις πληροφορίες που ζητά ο χρήστης.

Οι δυναμικές ιστοσελίδες διαθέτουν (administration panel) ή (back-end) περιβάλλον μέσω του οποίου επιτυγχάνεται με ευκολία η διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας και από άτομα που δεν έχουν γνώσεις προγραμματισμού. Τα γνωστά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ή content management systems (CMS).

Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου

Χρησιμοποιήστε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου της Chilloutapps και γίνετε εσείς ο διαχείριστής της ιστοσελίδας σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Σας δίνουμε την δυνατότητα να ενημερώνετε την ιστοσελίδα σας με τα καινούργια σας προϊόντα με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες, χωρίς καθόλου εκπαίδευση.

Ζητήστε μας να σας κάνουμε μια παρουσίαση της εφαρμογής στον χώρο σας χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση.

Σχεδίαση ιστοσελίδων, στατικών ή δυναμικών;

Η επιλογή στατικών ή δυναμικών ιστοσελίδων εξαρτάται απο τις ανάγκες τις εκάστοτε επιχείρησης. Ένα βασικό κριτήριο για την πιο συμφέρουσα επιλογή είναι η συχνότητα ενημέρωσης των ιστοσελίδων απο τον διαχειριστή.

Μετατροπή στατικών ιστοσελίδων σε δυναμικές

Με την μετατροπή των στατικών ιστοσελίδων σε δυναμικές, σας δίνεται η δυνατότητα της πλήρης διαχείρισης τους σε όλα τα επίπεδα.

Σχεδίαση ιστοσελίδων απο PSD Templates

Μετατρέπουμε τα σχέδια σας, από (PSD αρχεία) σε υψηλής ποιότητας ιστοσελίδες συμβατές με όλους τους περιηγητές, με έγκυρο xhtml/css κώδικα. Δείτε δουλειές μας.

Αναβάθμιση ιστοσελίδων

Αναβαθμίζουμε τον ιστότοπο σας εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες web, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες του W3C.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης

Ο σκοπός της βελτιστοποίησης είναι να επιτύχει όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση για τον ιστότοπο στην κατάταξη των οργανικών αποτελεσμάτων ψάχνοντας για λέξεις - φράσεις κλειδιά σχετικά με το αντικείμενο του ιστότοπου. Διαβάστε περισσότερα για την προώθηση ιστοσελίδων.

Σχεδίαση, ανάπτυξη και κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Χρησιμοποιούμε γνωστές πλατφόρμες e-commrce, chilloutapps in-house E-Shop και το Plugin του Joomla VirtueMart. Έχετε άμεση αγορά προϊόντος χωρίς εγγραφή στο σύστημα και δυνατότητα πολλαπλών τρόπων πληρωμής.

Σύνδεση του δικτυακού σας ιστότοπου με γνωστές εμπορικές εφαρμογές

Δυνατότητα εξαγωγής στοιχείων απο CMS σε οποιαδήποτε μορφή κειμένου προκειμένου τα δεδομένα να εισαχθούν στις πιο ευρέως γνωστές εμπορικές και λογιστικές εφαρμογές.

 
 
 

 


             CALIBERX  LTD© 2009 | Με την επιφυλαξη παντος δικαιωματος | Σχεδιασμος: CaliberX Ltd | Διαχειριση: Σάββα Σάββας