Επισκευάζουμε όλα τα μοντέλα υπολογιστών / λαπτοπ, Υπηρεσίες & Υποστήριξη στη Λεμεσό. Computer Repairs, Service & Support in limassol.
 
 
 

 

 

 
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Η Caliberx είναι η μία και μοναδική εταιρεία απ’ όπου μπορείτε να προμηθευτείτε Business Computer Servicesόλες τις υπηρεσίες που θα καλύψουν τις επιχειρησιακές ανάγκες σας στο χώρο της Πληροφορικής. Μπορούμε να σχεδιάσουμε, να εφαρμόσουμε και να διαχειριστούμε ολόκληρο το επιχειρησιακό σας δίκτυο. Μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε το διαδικτυακό σας τόπο καθώς και να εγκαταστήσουμε το τηλεφωνικό σας κέντρο (PBX). Παρέχουμε ένα ενιαίο/μοναδικό σημείο επαφής για όλες τις υπηρεσίες Πληροφορικής στους πελάτες μας.

Η Caliberx ενδιαφέρεται να γίνει ο μακροπρόθεσμος τεχνολογικός συνεργάτης της επιχείρησής σας. Θα ικανοποιήσουμε όλες τις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας και θα αρχίσουμε αμέσως να εφαρμόζουμε τις λύσεις που λειτουργούν για σας - από το μικρότερο πρόβλημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις συνολικές τεχνολογικές επιχειρησιακές λύσεις. Ως πελάτης μας, οι τεχνολογικές σας ανάγκες γίνονται δική μας ευθύνη έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε αυτό που κάνετε καλύτερα, δηλαδή να διευθύνεται την επιχείρησή σας.
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ 
 
 
 

 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ 
 

 


             CALIBERX  LTD© 2009 | Με την επιφυλαξη παντος δικαιωματος | Σχεδιασμος: CaliberX Ltd | Διαχειριση: Σάββα Σάββας